Welkom bij deze ochtendzonmeditatie: voorkom stress en voel je krachtig en energiek waarin ik je meeneem op reis om je onder te dompelen in het licht en de kracht van de zon. Met deze ochtendmeditatie voorkom je stress en je voelt je krachtig en energie. Het versterkt je zelf genezend vermogen van lichaam en geest. Start je dag bewust en krachtig en voorkom stress!

Steun Withjoy.nl zodat we nog meer meditaties en inspiratie met je kunnen delen

Withjoy deelt veel meditaties, artikelen en inspiratie. We willen de wereld mooier maken en meditaties toegankelijk maken voor iedereen. Het maken en delen van alles kost heel veel tijd, energie en aandacht. Daarom wil ik jou vragen om een vrijwillige bijdrage. Zo kunnen we meditaties en inspiratie met je blijven delen. Hoe klein of hoe groot, dat kun je helemaal zelf bepalen. Iedere euro is welkom. Doneer hier je vrijwillige bijdrage, je kunt gewoon met Ideal betalen of een bankoverschrijving doen. Dankjewel voor je support!

Ochtendzonmeditatie: voorkom stress en voel je krachtig en energiek

Volg je me al op social media?

Ik vind het superleuk om contact met je te houden, je vindt me op social media onder andere op FacebookInstagramYouTube en LinkedIn. Zie ik je daar?

Misschien vind je deze meditatie ook fijn: