Online healing voor meer energie

Een healing om meer energie te krijgen bij vermoeidheid, burn-out of overprikkeling
Winterwende healing

Online healing voor meer energie

Voel jij je vermoeid, overprikkeld of heb je last van een burn-out? Verlang je naar meer energie en wil jij je minder vermoeid te voelen? Veel mensen zijn het contact met hun eigen energie verloren waardoor de energie dan niet meer vrij kan stromen in en om je lichaam. Dat kan verschillende oorzaken hebben. Natuurlijk is de balans tussen inspanning en ontspanning belangrijk. Het is belangrijk dat je gezond leeft en naar je lichaam luistert.

Daarnaast kun je leren hoe jij je kan verbinden met de bron zodat je met kleine aanpassingen in je energieveld meer energie en vitaliteit kan ervaren. En je ook steeds weer contact kan maken met die bronnen zodat jij meer invloed krijgt op jouw energieniveau. 

Dit is de online healing voor meer energie. Het is een intense healing op je vermogen om je energieker en vitaal te voelen. Deze healing is vooral erg goed als je last hebt van vermoeidheid, een burn-out, (negatieve) emoties en gedachten, stress en spanning en je meer energie, vitaliteit en kracht wilt ervaren. 

De online healing voor meer energie is voor iedereen die ernaar verlangt om:

Z

je minder vermoeid te voelen en meer energie te hebben

Z

te herstellen van een burn-out

Z

het zelfgenezend vermogen van het lichaam te activeren en fysieke klachten los wil laten

Z

stress of spanning los te laten en diep te ontspannen

Z

te leren hoe jij zelf je energiestroom krachtiger kan maken

Z

minder in je hoofd te zitten of last te hebben van gepieker

Meld je aan voor de online healing voor meer energie

Energie werkt voorbij tijd en ruimte. Energie is magisch. Als jij de geluidsopname luistert, dan activeer je op dat moment de energie en de healing voor jou. Je kunt de geluidsopname van de healing dan ook zo vaak luisteren als je wilt. Je zal steeds het effect van de healing ervaren.
Je betaalt nu slechts € 11 voor de online healing voor meer energie.

Hoe gaat de online healing voor meer energie in zijn werk?

Deze online healing kun je zien als een krachtige meditatie. Je wordt begeleid door mijn stem en helende muziek. Wat anders is dan met een normale meditatie dat ik hierbij ook een healing op afstand heb gemaakt. Begeleid door mijn spiritteam, edelstenen en mijn ankh. Ook heb ik een speciale boodschap voor jou. Als jij je aangetrokken voelt tot deze healing, dan is het iets wat op je pad hoort. De healing duurt ongeveer 30 minuten. De geluidsopname is in MP3 formaat en je kunt deze ook downloaden.

Wat je kan voelen tijdens de healing

Het kan zijn dat je tijdens de healing fysieke sensaties voelt, zoals tintelingen, kippenvel, warmte, kou, ontspanning of misschien juist wat extra spanning in je lichaam. Of je kan emoties ervaren. Je mag erop vertrouwen dat de healing en de energie op die manier naar jou toekomt, zoals het bij jou past. Er is geen goed of fout, alles wat jij ervaart klopt helemaal met wat jij nodig hebt. De dag na de healing mail ik mijn ervaring tijdens de healing en wat ik heb waargenomen in het veld en de groepsenergie. Dit maakt het vaak nog krachtiger en geeft je extra inzicht.

Mijn dreamteam van gidsen, engelen en healers

Tijdens de healing werk ik samen met mijn dreamteam van gidsen, engelen en healers. We stemmen ons af op iedereen in de groep. We zorgen voor een veilige en gegronde ruimte, waar je gedragen en beschermd wordt. We creëren een liefdevol lichtveld als helende ruimte waar jouw energie in beweging mag komen. Je zelfgenezend vermogen wordt geactiveerd en je start een diepe transformatie op alle niveau’s: fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel.

Wanneer luister ik de healing? 

Energie werkt voorbij tijd en ruimte. Energie is magisch. Als jij de geluidsopname op luistert, dan activeer je op dat moment de energie en de healing voor jou. Je kunt de geluidsopname van de healing dan ook zo vaak luisteren als je wilt. Je zal steeds het effect van de healing ervaren. Als je de opname meerdere keren luistert, kan het effect van de healing ook iedere keer weer anders voelen.

Ik werk samen met mijn dreamteam van gidsen, engelen en healers

Ik ben hooggevoelig en ook als kind zag en voelde ik al veel meer dan ‘de grote mensen’ zeiden dat er was. Net als vele andere kinderen werd mij vooral geleerd om mijn mentale capaciteiten te ontwikkelen. Na jaren van ontkennen van mijn gevoeligheid startte ik in 2001 met mijn eerste opleiding in intuïtieve ontwikkeling. Wat een feest was dat: ik leerde dat ik helemaal niet gek was, maar dat ik gewoon heel veel voel, zie en weet. Vele opleidingen volgden. Ik ben onder andere gecertificeerd coach, healer en reader. In 2008 startte ik mijn eigen praktijk, die na al die jaren enorm is gegroeid.

Mijn verbinding met gidsen en engelen

Ik durf er nu helemaal voor uit te komen wie ik ben: hooggevoelig, helderwetend, helderziend en heldervoelend. Tijdens de healing werk ik samen met mijn dreamteam van gidsen, engelen en healers. Samen met hen creëren we een liefdevol lichtveld als helende ruimte waar jouw energie in beweging mag komen. Magisch om te doen en om te beleven!

Wat ik voor jou kan betekenen als coach en trainer

In mijn werk als coach & trainer werk ik niet met standaardoplossingen. Jij bent uniek. Mijn jarenlange ervaring en mijn vermogen om helder te zien en te voelen maakt dat ik contact kan maken met wie jij diep van binnen echt bent en wat voor jou werkt. Dat verwerk ik in mijn workshops, healingen en opleidingen, waardoor je handvaten krijgt om persoonlijk en spiritueel te groeien.

15+ jaar

ervaring als healer, reader, coach en trainer

 

10 miljoen +

  geholpen door mijn meditaties, masterclasses en challenges

 

2000+

Deelnemers in opleidingen, workshops en online trainingen

Dit is wat andere mensen zeggen over deze healing

Heel fijne healing! Meer ontspanning, warmte in heel mijn lijf, tintelingen, even geen pijn. Kracht om door te gaan. Ik zit op het juiste spoor. Dank je wel!

Petra

Dank je wel voor deze hele mooie healing. Mijn wereldje staat flink op zijn kop nu, burn-out, overgang en pijnlijke emotionele flashbacks. In deze healing ook emotionele momenten gehad. Wel voelde ik de warme gouden lichtstraal. Hopelijk de stap naar een voorspoedig pad. Liefs Marie-José

Marie-José

Lieve Jolanda. Alweer heel erg bedankt voor deze mooie healing. Ik vind het zo fijn om erna te luisteren. Ik word er helemaal rustig van en kan goed bij mijzelf komen. 

Marian

HEERLIJK! Pure ontspanning ✨????️
Meer zuurstof in mijn ademhaling en mijn zere plek boven mijn stuitje verdween.
Dankjewel.????

Reinalda

Bijna 15 maanden kamp ik nu met post-covid; ik heb zowel cognitieve als fysieke klachten.
Zondag om 10.00 heb ik deelgenomen aan de healing.
Sinds dinsdag merk ik duidelijk vermindering van mijn klachten. Het zal mogelijk niet alléén door de healing komen, maar ik geloof zeker dat die eraan bijgedragen heeft.
Dank jullie wel!

M.

Bedankt voor de fijne healing Jolanda! Ik was totaal ontspannen en zakte al snel diep in mijn lichaam… de laatste weken voelde mijn lichaam heel erg zwaar… en ik was veel moe… ik voel me nu veel lichter… hopelijk blijft dit zo en heb ik dingen los kunnen laten die me niet meer dienen.

Edgar

Na vanaf half maart dagelijks een van jouw meditaties gevolgd te hebben, waarbij jouw aangename stem mij veel troost en ontspanning biedt, heb ik vandaag de stap durven nemen om voor het eerst een healing te volgen.Aanvankelijk zittend op mijn meditatiebankje, voelde ik veel onrust, mede doordat ik via de koptelefoon mijn eigen hartslag hoorde. Toen ik op mijn yogamat ging liggen, verdween de hartslag in mijn oren en kon ik me gelijk ontspannen. 
Er kwam veel verdriet los. Mijn intentie was mijn angst nu echt los te kunnen laten. Nu voel ik mij vermoeid, voldaan en vredig. Ik vind het heel fijn dat jij ook de mogelijkheid biedt deze healing te kunnen blijven beluisteren, daar ga ik zeker gebruik van maken. Hartelijk dank voor deze bijzondere ervaring.
Groet, Marjon
Marjon

Vind hier je antwoord op de meestgestelde vragen

Wanneer en hoe vaak kan ik de online healing voor meer energie doen?

Na aankoop ontvang je de online healing voor meer energie. Je kunt de opname zo vaak luisteren waar je maar wilt. 

Is dit een andere healing dan voorgaande healingen?

Zeker, dit is een nieuwe healing! Nieuwe energie, een nieuwe visualisatie die ook weer een heel ander effect op je zal hebben.

Hoe gaat de online healing voor meer energie in zijn werk?

Na aankoop ontvang je een mail met een link naar het geluidsbestand. Je kunt het geluidsbestand downloaden als MP3 of gewoon afspelen. Het beste luister je met oortjes of een koptelefoon. Je wordt begeleid door mijn stem en prachtige muziek die je openen en een heling in jezelf op gang brengt. Deze healing heeft effect op alle niveau’s: je fysieke lichaam, je emoties, je gedachten en je ziel. Ik ga me afstemmen op de hele groep en een ieder energetisch healen op afstand. Ook als je de opname later luistert, krijg je toegang tot de energie.

Ik heb me aangemeld maar ik heb geen bevestiging ontvangen?

Check even je spam, ongewenste mail of reclame, mogelijk is de mail daar terecht gekomen. Zo niet, mail dan naar support@withjoy.nl. We helpen je graag.

Mijn vraag staat hier niet bij!

Staat jouw vraag hier niet bij? Mail jouw vraag naar support@withjoy.nl. We helpen je graag!

Ik heb me aangemeld maar ik wil annuleren

Vanaf het moment van aanmelding, verbind jij jezelf al met de energie en ontvang je het geluidsbestand. Annuleren is daarom niet mogelijk.