Online healing op zelfliefde

Een magische lichthealing om de liefde voor jezelf te versterken

Is het tijd om liefdevoller voor jezelf te zijn? 

Ben je hooggevoelig en zorg je vaak goed voor anderen, maar kom je zelf vaak op de laatste plaats? Voel je anderen goed aan, maar vind je het soms lastig om te voelen wat jij zelf nodig hebt? Of weet je wel wat je nodig hebt, maar gaan andere zaken altijd voor? Ben je soms te hard en kritisch voor jezelf? Of ben je soms onzeker en heb je regelmatig het gevoel dat je niet goed genoeg bent? 

Voel je dat het tijd is om met meer liefde voor jezelf te gaan leven? Wil jij het stralende middelpunt van jouw leven worden? Dan is de online healing om je zelfliefde te versterken speciaal voor jou! 

Ben jij hooggevoelig en herken jij jezelf hierin?

Z

Zorg je altijd zo goed voor anderen maar kom je zelf vaak op de laatste plaats?

Z

Heb je soms het gevoel dat je niet goed genoeg bent?

Z

Vind je het lastig om je grenzen aan te geven?

Z

Neem je vaak te veel hooi op je vork?

Z

Voel je anderen goed aan, maar vind je het soms lastig om te voelen wat je zelf nodig hebt?

Z

Ben je soms (te) kritisch en hard voor jezelf?

Z

Voel jij je soms onzeker over je uiterlijk of je prestaties?

Z

Ren jij jezelf soms voorbij en wordt het je dan allemaal te veel?

Dan is deze online healing die je zelfliefde versterkt iets voor jou!

 

 Energie werkt voorbij tijd en ruimte. Energie is magisch. Wanneer jij de geluidsopname luistert, dan activeer je op dat moment de energie en de healing voor jou. Je kunt de geluidsopname van de healing dan ook zo vaak luisteren als je wilt. Je zal steeds het effect van de healing ervaren. Je betaalt nu slechts 11 euro voor de healing op zelfliefde. 

zelfliefde

Waarom van jezelf houden zo belangrijk is

Als je hooggevoelig bent dan voel jij je omgeving goed aan. Dat is een groot talent, maar kan er ook voor zorgen dat je (onbewust) veel gericht bent op anderen. Als je altijd eerst aan een ander denkt kom jij vaak op de laatste plaats. 

Als je kritisch en hard bent tegen jezelf dan verlaag je hiermee je eigen energie. Je haalt jezelf naar beneden als het ware. En misschien weet je dit ergens ook wel. Maar hoe verander je dit dan? Zo’n kritische stem is vaak zo’n onbewust patroon. Hier gaan we mee aan de slag tijdens de online healing op zelfliefde. 

De online healing op zelfliefde is een intense healing op je zelfbeeld en versterkt de liefde die je voor jezelf mag voelen. De energie van liefde is helend en de bron van geluk, liefde en overvloed. Met de healing stimuleer je ook het herstellend vermogen van je lichaam en je geest. Het helpt je om oude patronen en overtuigingen los te laten die ervoor zorgen dat jij jezelf niet ziet als het stralende en krachtige wezen die je diep van binnen bent. Je komt meer in contact met wie jij diep van binnen bent en zo kun je stappen zetten in je leven die echt bij je passen.

Door de online healing open je het veld van onvoorwaardelijke liefde voor jezelf. Zo word jij het stralende middelpunt van jouw leven!

De online healing op zelfliefde is voor iedereen die ernaar verlangt om:

Z

zachter en liefdevoller voor jezelf te zijn

Z

trots te zijn op wie je bent

Z

meer balans te krijgen in je leven

Z

jezelf niet meer voorbij te rennen

Z

minder perfectionistisch te zijn

Z

schaamteloos jezelf te zijn

Activeer de online healing

Energie werkt voorbij tijd en ruimte. Energie is magisch. Als jij de geluidsopname luistert, dan activeer je op dat moment de energie en de healing voor jou. Je kunt de geluidsopname van de healing dan ook zo vaak luisteren als je wilt. Je zal steeds het effect van de healing ervaren.  

Hoe gaat de online healingspecial in zijn werk?

Je ontvangt een mail met de geluidsopname van de healing. Je kunt de geluidsopname vergelijken met de meditaties zoals je van mij gewend bent, maar dan een stuk langer. Je wordt begeleid door mijn stem en helende muziek. De healing duurt een klein uur. De geluidsopname is in MP3 formaat en je kunt deze ook downloaden.

Hoe gaat de healing nu in zijn werk? 

Zodra je de healing gaat luisteren verbind jij je aan de het veld van energie. Zoek een fijn plekje op waar je niet gestoord kan worden en maak er een magisch moment van. Het kan zijn dat je tijdens de healing fysieke sensaties voelt, zoals tintelingen, kippenvel, warmte, kou, ontspanning of misschien juist wat extra spanning in je lichaam. Of je kan emoties ervaren. Je mag erop vertrouwen dat de healing en de energie op die manier naar jou toekomt, zoals het bij jou past. Er is geen goed of fout, alles wat jij ervaart klopt helemaal met wat jij nodig hebt. De dag na de healing mail ik je mijn ervaring tijdens de healing en wat ik heb waargenomen in het veld en de groepsenergie. Dit kan het voor jou nog krachtiger maken of je extra inzicht geven.

Mijn dreamteam van gidsen, engelen en healers

Tijdens de healing werk ik samen met mijn dreamteam van gidsen, engelen en healers. We stemmen ons af op iedereen in de groep. We zorgen voor een veilige en gegronde ruimte, waar je gedragen en beschermd wordt. We creëren een liefdevol lichtveld als helende ruimte waar jouw energie in beweging mag komen. Je zelfgenezend vermogen wordt geactiveerd en je start een diepe transformatie op alle niveau’s: fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel.

Als je de healing niet live luistert

Energie werkt voorbij tijd en ruimte. Energie is magisch. Als jij de geluidsopname op een ander moment luistert, dan dinsdag 9 november, dan activeer je op dat moment de energie en de healing voor jou. Je kunt de geluidsopname van de healing dan ook zo vaak luisteren als je wilt. Je zal steeds het effect van de healing ervaren.

Ik werk samen met mijn dreamteam van gidsen, engelen en healers

Ik ben hooggevoelig en als kind zag en voelde ik al veel meer dan ‘de grote mensen’ zeiden dat er was. Net als vele andere kinderen werd mij vooral geleerd om mijn mentale capaciteiten te ontwikkelen. Na jaren van ontkennen van mijn gevoeligheid startte ik in 2001 met mijn eerste opleiding in intuïtieve ontwikkeling. Wat een feest was dat: ik leerde dat ik helemaal niet gek was, maar dat ik gewoon heel veel voel, zie en weet. Vele opleidingen volgden en ik ben onder andere gecertificeerd coach, healer en reader. In 2008 startte ik mijn eigen praktijk, die na al die jaren enorm is gegroeid.

Mijn verbinding met gidsen en engelen

Ik durf er nu helemaal voor uit te komen wie ik ben: hooggevoelig, helderwetend, helderziend en heldervoelend. Door deze kwaliteiten kan ik eenvoudig contact maken met gidsen en engelen. Tijdens de healing werk ik samen met mijn dreamteam van gidsen, engelen en healers. Samen met hen creëren we een liefdevol lichtveld als helende ruimte waar jouw energie in beweging mag komen. Magisch om te doen en om te beleven!

Wat ik voor jou kan betekenen als coach en trainer 

In mijn werk als coach & trainer werk ik niet met standaardoplossingen. Jij bent uniek. Mijn jarenlange ervaring en mijn vermogen om helder te zien en te voelen maakt dat ik contact kan maken met wie jij diep van binnen echt bent en wat voor jou werkt. Dat verwerk ik in mijn coachings en opleidingen, waardoor je handvaten krijgt om persoonlijk en spiritueel te groeien.

15+ jaar

ervaring als healer, reader, coach en trainer

 

10 miljoen +

  geholpen door mijn meditaties, masterclasses en challenges

 

2000+

Deelnemers in opleidingen, workshops en online trainingen

Dit is wat andere mensen zeggen over eerder online healings

Lieve Jolanda, ik vond het een liefdevolle en magische healing. Ik heb veel emoties gevoeld en heb ervaren dat ik oude (gedrags)patronen los mag laten. Na afloop voelde ik me gevuld met gouden licht, liefde en vrede. Vanmiddag heb ik een zonne-maanbord gemaakt. Jolanda, dankjewel voor deze liefdevolle healing. Ook dank voor het delen van jouw altaar met stenen, kaarten en woorden. Lieve groet in verbondenheid 

 

Roely

Wat heerlijk om dit te mogen mee ervaren. Heel wat is door me heen gestroomd en weer verdwenen. Dat deze magische tijd helend mag zijn voor de hele planeet.

Caroline

Dank je wel dat ik deze ervaring heb mogen ontvangen. De afgelopen weken heb ik veel ‘oud zeer’ kunnen verwerken. En loslaten. Dus deze healing was zo ongelofelijk en nodig om de volgende stappen op mijn levenspad te kunnen zetten. Na de healing heb ik allereerst 2 uur geslapen en voel dat er ontzettend veel is gebeurd. Ik voel me gesteund om verder te gaan. Dank daarvoor. Wens je een fijne dag,

Roswitha

Bedankt voor de fijne online healing Jolanda! Ik was totaal ontspannen en zakte al snel diep in mijn lichaam… de laatste weken voelde mijn lichaam heel erg zwaar… en ik was veel moe… ik voel me nu veel lichter… hopelijk blijft dit zo en heb ik dingen los kunnen laten die me niet meer dienen.

Edgar

Ik voelde dat de healing me op een ander, dieper bewustzijnsniveau bracht. Het uur was voorbij voordat ik er erg in had. Ik voelde me gesteund en gesterkt door het gouden licht van de zon om me heen om nu de volgende stap te zetten oude patronen los te laten. Om me niet meer te laten leiden door angst, maar door liefde.
Hartelijk dank Jolanda, voor deze liefdevolle en mooie healing!

Ineke

Lieve Jolanda, ook bij mij stroomde er vanalles door mij heen. Wat heel erg bijzonder was dat ik nu weet wat ik verder mag gaan doen wat werk betreft. Dat inzicht kreeg ik tijdens de meditatie. Ik weet niet hoe ik beginnen moet…Maar ik weet nu eindelijk wat ik nu echt moet/mag gaan doen. Ik ben hier erg dankbaar voor. Heel veel liefs en dankjewel…

Leonie

Vind hier je antwoord op de meestgestelde vragen

Waar en wanneer kan ik de online healing op zelfliefde doen?

Je kunt de opname op iedere moment beluisteren en zelfs meerdere keren doen. Je activeert steeds weer de healingenergie en je kan steeds wat anders ervaren. 

Hoe gaat de online healing in zijn werk?

Na betaling ontvang je een mail met het geluidsbestand. Je kunt het downloaden als MP3 of gewoon afspelen. Het beste luister je met oortjes of een koptelefoon. Je wordt begeleid door mijn stem en prachtige muziek die je openen en een heling in jezelf op gang brengt. Deze healing heeft effect op alle niveau’s: je fysieke lichaam, je emoties, je gedachten en je ziel. Ik ga me afstemmen op de hele groep en een ieder energetisch healen op afstand. Steeds wanneer je de opname luistert krijg je toegang tot de energie.

Ik heb me aangemeld maar ik heb geen bevestiging ontvangen?

Check even je spam, ongewenste mail of reclame, mogelijk is de mail daar terecht gekomen. Of mail naar support@withjoy.nl

Mijn vraag staat hier niet bij!

Staat jouw vraag hier niet bij? Mail jouw vraag naar support@withjoy.nl. We helpen je graag!

Ik heb me aangemeld maar ik wil annuleren

Vanaf het moment van aanmelding ontvang je de healing, verbind jij jezelf al met de energie en start de healing al. Het is daarom ook niet mogelijk om te annuleren.