Online lente-equinox healing

Een krachtige healing die je energie en kracht geeft en helpt om los te laten wat niet bij je past
Winterwende healing

Online lente-equinox healing

De energie van de lente is de energie van een nieuw begin. Ieder jaar voel ik deze kracht van de lente sterker en sterker. Deze helende kracht deel ik graag met je in een online lente-equinox healing. 

De lente-equinox healing is een intense healing die jouw kracht en persoonlijke groei een enorme boost geeft! Deze healing is erg krachtig als je bijvoorbeeld oude ballast los wilt laten, een patroon of iets anders wil doorbreken, toe bent aan een nieuwe start of een nieuw begin, meer energie wil hebben of bewust de energie van de lente wil voelen. 

Door de eeuwen heen werd de lente-equinox gevierd: het is het moment om afscheid te nemen van de winter en het licht van de lente en de zomer te verwelkomen. De energie van de seizoenen heeft een grote invloed op ons. Door je bewust te verbinden met de energie van de maan en de seizoenen kun jij je persoonlijke groei versterken. 20 maart gaan we weer naar het licht toe!

Als mens en als healer voel ik mij erg verbonden met het licht en de tradities van licht. Als healer voel ik dat mijn kracht en vermogen om te healen, verbinden en te creëren groots is en dit deel ik graag met je in de online lente-equinox healing. Deze kracht en energie van dit moment deel ik heel graag met jou! Voel je welkom om mee te doen aan de lentehealing.

De online lente-equinox healing voor iedereen die ernaar verlangt om:

Z

een nieuwe start te maken of iets nieuws wil beginnen

Z

patronen wil doorbreken en los wil laten

Z

meer vanuit je kracht en passie wil leven

Z

je minder vermoeid te voelen en meer energie te hebben

Z

te herstellen van een burn-out

Z

het zelfgenezend vermogen van het lichaam te activeren en fysieke klachten los wil laten

Z

stress of spanning los te laten en diep te ontspannen

Meld je aan voor de online lente-equinox healing

De lente-equinox healing lanceer ik op woensdag 20 maart om 19.30 uur. Vanaf dat moment kun je de healing doen wanneer en waar je maar wilt. Energie werkt voorbij tijd en ruimte. Energie is magisch. Als jij de geluidsopname luistert, dan activeer je op dat moment de energie en de healing voor jou. Je kunt de geluidsopname van de healing dan ook zo vaak luisteren als je wilt. Je zal steeds het effect van de healing ervaren. Je betaalt nu slechts
€ 11,11  voor de lente-healing. 

Hoe gaat de online lente-equinox healing in zijn werk?

Je ontvangt op woensdag 20 maart een geluidsopname van de healing, om 19.30 uur doe ik de healing op afstand live en kun je de healing ook doen. Je kunt de geluidsopname vergelijken met de meditaties zoals je van mij gewend bent, alleen is het effect van een healing vele malen krachtiger. Je wordt begeleid door mijn stem en helende muziek. De healing duurt ongeveer 30 a 40 minuten. De geluidsopname is in MP3 formaat en je kunt deze ook downloaden.

Wat je kan voelen tijdens de healing

Het kan zijn dat je tijdens de healing fysieke sensaties voelt, zoals tintelingen, kippenvel, warmte, kou, ontspanning of misschien juist wat extra spanning in je lichaam. Of je kan emoties ervaren. Je mag erop vertrouwen dat de healing en de energie op die manier naar jou toekomt, zoals het bij jou past. Er is geen goed of fout, alles wat jij ervaart klopt helemaal met wat jij nodig hebt. De dag na de healing mail ik mijn ervaring tijdens de healing en wat ik heb waargenomen in het veld en de groepsenergie. Dit maakt het vaak nog krachtiger en geeft je extra inzicht.

Mijn spiritteam van gidsen, engelen en healers

Tijdens de healing werk ik samen met mijn spiritteam van gidsen, engelen en healers. We stemmen ons af op iedereen in de groep. We zorgen voor een veilige en gegronde ruimte, waar je gedragen en beschermd wordt. We creëren een liefdevol lichtveld als helende ruimte waar jouw energie in beweging mag komen. Je zelfgenezend vermogen wordt geactiveerd en je start een diepe transformatie op alle niveau’s: fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel.

Werkt de healing altijd? 

Energie werkt voorbij tijd en ruimte. Energie is magisch. Als jij de geluidsopname luistert, dan activeer je op dat moment de energie en de healing voor jou. Je kunt de geluidsopname van de healing dan ook zo vaak luisteren als je wilt. Je zal steeds het effect van de healing ervaren. Als je de opname meerdere keren luistert, kan het effect van de healing ook iedere keer weer anders voelen.

Ik werk samen met mijn dreamteam van gidsen, engelen en healers

Ik ben hooggevoelig en ook als kind zag en voelde ik al veel meer dan ‘de grote mensen’ zeiden dat er was. Net als vele andere kinderen werd mij vooral geleerd om mijn mentale capaciteiten te ontwikkelen. Na jaren van ontkennen van mijn gevoeligheid startte ik in 2001 met mijn eerste opleiding in intuïtieve ontwikkeling. Wat een feest was dat: ik leerde dat ik helemaal niet gek was, maar dat ik gewoon heel veel voel, zie en weet. Vele opleidingen volgden. Ik ben onder andere gecertificeerd coach, healer en reader. In 2008 startte ik mijn eigen praktijk, die na al die jaren enorm is gegroeid. Mijn verbinding met gidsen en engelen Ik durf er nu helemaal voor uit te komen wie ik ben: hooggevoelig, helderwetend, helderziend en heldervoelend. Tijdens de healing werk ik samen met mijn dreamteam van gidsen, engelen en healers. Samen met hen creëren we een liefdevol lichtveld als helende ruimte waar jouw energie in beweging mag komen. Magisch om te doen en om te beleven! Wat ik voor jou kan betekenen als coach en trainer In mijn werk als coach & trainer werk ik niet met standaardoplossingen. Jij bent uniek. Mijn jarenlange ervaring en mijn vermogen om helder te zien en te voelen maakt dat ik contact kan maken met wie jij diep van binnen echt bent en wat voor jou werkt. Dat verwerk ik in mijn workshops, healingen en opleidingen, waardoor je handvaten krijgt om persoonlijk en spiritueel te groeien.

15+ jaar

ervaring als healer, reader, coach en trainer

 

5 miljoen +

  geholpen door mijn meditaties, masterclasses en challenges

 

2000+

Deelnemers in opleidingen, workshops en online trainingen

Dit is wat andere mensen zeggen over voorgaande healingen

Fijne ontspannende sessie!

Heel herkenbaar en heel relevant voor mij:
“ Luister naar de wijsheid van je lichaam. Vervang moeten door dingen die je werkelijk wilt. Zorg goed voor je lichaam, de poort naar je hogere zelf.”

Een goede trigger om het (weer) te gaan toepassen!

Anne-Jette

Lieve Jolanda,

Bedankt voor deze zachte liefdevolle meditatie, ik voelde veel zachtheid, liefde en lentegevoel, heerlijk.
Lieve groet, Annemieke

Annemieke

Dank je wel! Mooi en ontroerend was het voor mij….! Nu supermoe..

Ellen

Er was een moment waarop ik voelde dat ik kon indalen in mijn lichaam. Dat ik de boodschap kreeg dat het ok was om in mijn lichaam te zijn. Dat ik er ook echt even kon zijn. Dat voelde heel kalm.
Dankjewel voor deze healing.

Maaike

Bedankt voor de fijne healing Jolanda! Ik was totaal ontspannen en zakte al snel diep in mijn lichaam… de laatste weken voelde mijn lichaam heel erg zwaar… en ik was veel moe… ik voel me nu veel lichter… hopelijk blijft dit zo en heb ik dingen los kunnen laten die me niet meer dienen.

Edgar

Dankjewel lieve Yolanda, heerlijk, het is altijd fijn om jou stem te horen, geeft blijdschap, energie en rust! ook de bedenkingen achteraf zijn heel welkom.
Lieve groetjes
Annemie

Lieve Jolanda. Alweer heel erg bedankt voor deze mooie healing. Ik vind het zo fijn om erna te luisteren. Ik word er helemaal rustig van en kan goed bij mijzelf komen. 

Marian

Vind hier je antwoord op de meestgestelde vragen

Hoe vaak en wanneer kan ik de healing doen?

Na aankoop krijg je op 20 maart een geluidsopname toegestuurd, die de healing in jou activeert. Je kunt de opname dus op iedere moment beluisteren en zelfs meerdere keren doen.

Is dit een andere healing dan voorgaande healingen?

Zeker, dit is weer een nieuwe healing! Nieuwe energie, een nieuwe visualisatie die ook weer een heel ander effect op je zal hebben.

Hoe gaat de online lente-equinox healing in zijn werk?

Na aankoop ontvang je een bevestiging. Op 20 maart ontvang je rond 18.00 uur een mail met een link naar het geluidsbestand, vanaf dat moment kun je de healing op ieder moment doen dat je wilt. Je kunt het geluidsbestand downloaden als MP3 of gewoon afspelen. Het beste luister je met oortjes of een koptelefoon. Je wordt begeleid door mijn stem en prachtige muziek die je openen en een heling in jezelf op gang brengt. Deze healing heeft effect op alle niveau’s: je fysieke lichaam, je emoties, je gedachten en je ziel. Ik ga me afstemmen op de hele groep en een ieder energetisch healen op afstand. Ook als je de opname later luistert, krijg je toegang tot de energie.

Ik heb me aangemeld maar ik heb geen bevestiging ontvangen?

Check even je spam, ongewenste mail of reclame, mogelijk is de mail daar terecht gekomen. Zo niet, mail dan naar support@withjoy.nl. We helpen je graag.

Mijn vraag staat hier niet bij!

Staat jouw vraag hier niet bij? Mail jouw vraag naar support@withjoy.nl. We helpen je graag!

Ik heb me aangemeld maar ik wil annuleren

Vanaf het moment van aanmelding, verbind jij jezelf al met de energie en heb je de healing ook als MP3 ontvangen. Annuleren is niet mogelijk.