In onze hectische wereld met veel prikkels is balans tussen inspanning en ontspanning heel erg belangrijk. Toch is het niet altijd even makkelijk om je gedachten tot rust te brengen of emoties los te laten. Hieronder vind je een ontspanningsmeditatie om emoties en gedachten los te laten en diep te ontspannen. Je hoeft even helemaal niets te doen, alleen maar ruimte te creëren om de meditatie te doen en te luisteren naar mijn stem. Ik wens je diepe ontspanning toe.

Steun Withjoy.nl zodat we nog meer meditaties en inspiratie met je kunnen delen

Withjoy deelt veel meditaties, artikelen en inspiratie. We willen de wereld mooier maken en meditaties toegankelijk maken voor iedereen. Het maken en delen van alles kost veel tijd, energie en aandacht. Daarom wil ik jou vragen om een bijdrage. Zo kunnen we meditaties en inspiratie met je blijven delen. Doneer hier je vrijwillige bijdrage, je kunt met Ideal betalen of een bankoverschrijving doen. Dankjewel voor je support!

Ontspanningsmeditatie om emoties en gedachten los te laten en diep te ontspannen

Blijf op de hoogte van nieuwe meditaties

Vind je deze meditatie fijn en wil je als eerste op de hoogte zijn als er een nieuwe meditatie online komt? Abonneer je dan hier gratis op mijn YouTube-kanaal en klik op het belletje. Dan krijg je vanzelf een melding!

Misschien vind je deze meditaties ook leuk: