Pas kreeg ik een uitnodiging voor een interview in een podcast. Doordat mijn bedrijf snel groeit krijg ik steeds meer verzoeken voor kopjes koffie drinken, interviews of word ik uitgenodigd voor events. Meestal zeg ik nee, omdat ik mijn aandacht wil focussen op het coachen en trainen van hooggevoelige mannen en vrouwen, het schrijven van artikelen en het maken van meditaties.

Dit keer kwam deze vraag van Irene van Gent en zij heeft een bijzondere missie, die heel erg past bij wat ik doe. Het ging over het volgen van je eigen weg! In deze podcast vertel ik hoe ik mijn eigen weg volg in mijn leven en in mijn rol als ondernemer.

Het volgen van je eigen weg, brengt je naar geluk!

In maart 2019 gaf ik een presentatie op een festival van Seats 2 Meet, genoemd “Connecting Stories”. Mijn presentatie ging over hooggevoeligheid als talent voor de toekomst. Tijdens het festival maakte ik kennis met Irene van Gent en we gingen elkaar volgen via social media. Zo las ik dat ze bezig was met het schrijven van een boek: Je eigen weg volgen. Het volgen van je eigen weg is iets wat ik zelf de laatste 20 jaar heel bewust heb gedaan. Het vinden en/of volgen van je eigen weg voelt voor mij als een belangrijk ingrediënt om écht gelukkig te zijn en zinvol te leven. We hebben allemaal een levensmissie en lessen die we willen leren in dit leven. Some voelt dat voor mij als een ‘quest’ die je moet op zien te lossen, waarbij je voelt wat jouw eigen oplossing is.

Door het volgen van het pad wat echt past bij wie jij diep van binnen bent kun je jouw missie vormgeven in je leven. Vanwege mijn interesse in het volgen van je eigen weg bleef ik Irene in de gaten houden. Ik ben dan ook heel blij en dankbaar dat Irene me vroeg voor haar inspirerende podcast!

Luister de podcast en ontdek hoe ik mijn eigen weg volg

In de podcast vertel ik dat mijn bedrijf With Joy een verlengstuk is van wie ik in essentie ben. Dat uit zich in dat ik maandelijks meer dan 300.000 mensen bereik via mijn meditaties, artikelen en mijn website. En dat aantal groeit maandelijks. Ik vertel ook hoe ik met het volgen van mijn eigen weg ook daadwerkelijk geld verdien. Ik doe dus niet alleen wat ik leuk vind en wat mijn levensmissie is, maar ik bouw ook aan mijn bedrijf. Het onderzoeken hoe het voor mij werkt, zorgt er nu voor dat ik heel veel mensen bereik en een grote impact heb op de wereld.

Ontdek hoe jij je eigen weg kan volgen

Wil jij ook je eigen weg volgen? Ontdek wat jij kan doen om het leven te creeren wat het beste bij je past. Bestel het boek Volg je eigen weg van Irene van Gent. Of volg haar op social media, bijvoorbeeld op Instagram of Spotify.

Ik wens jou ook toe dat je kan voelen en leven wie jij diep van binnen bent!

Liefs & licht, Jolanda