Welkom bij deze visualisatie om je licht, kracht en eigen wijsheid te versterken. In het dagelijks leven is kun je soms het gevoel van je eigen kracht en wijsheid kwijt zijn. Bijvoorbeeld als je veel in je hoofd zit, je laat leiden door emoties of wat er om je heen gebeurt. Dit is een visualisatie om je te verbinden met de kracht en de magie van onze aarde en die van de kosmos. Zo wordt jij je bewust dat je verbonden bent met al die kracht, het licht en die oneindige wijsheid om je heen.

Steun Withjoy.nl zodat we nog meer meditaties en inspiratie met je kunnen delen

Withjoy deelt veel meditaties, artikelen en inspiratie. We willen de wereld mooier maken en meditaties toegankelijk maken voor iedereen. Het maken en delen van alles kost veel tijd, energie en aandacht. Daarom wil ik jou vragen om een bijdrage. Zo kunnen we meditaties en inspiratie met je blijven delen. Doneer hier je vrijwillige bijdrage, je kunt met Ideal betalen of een bankoverschrijving doen. Dankjewel voor je support!

Visualisatie om je licht, kracht en eigen wijsheid te versterken

Blijf op de hoogte van nieuwe meditaties

Vind je deze meditatie fijn en wil je als eerste op de hoogte zijn als er een nieuwe meditatie online komt? Abonneer je dan hier gratis op mijn YouTube-kanaal en klik op het belletje. Dan krijg je vanzelf een melding!

Misschien vind je deze meditaties ook leuk: