Op donderdag 15 augustus is het volle maan. De volle maan versterkt alles, ook je emoties en je gedachten. De volle maan kan je een gevoel van onrust geven, voor dromen of nachtmerries zorgen of je wakker houden omdat je veel energie voelt. Iedere volle maan heeft een andere energie en een ander thema. De energie en het thema verandert door de stand van de sterren, planeten en het seizoen en de energie op onze aarde. In dit artikel lees je meer over de energie van de volle maan van augustus 2019 in het teken waterman.

Het thema en de energie van de volle maan van augustus 2019

De indianen gaven iedere volle maan een naam, om zo de energie van die volle maan te kenmerken. De volle maan van de maand augustus kreeg de naam de volle maan van het hemelvuur. Dit omdat in augustus er vaak flinke onweersbuien zijn, met donder en bliksem. Dat hebben we de afgelopen dagen wel gemerkt, wat een onweersbuien met donder en bliksem. De energie van de volle maan van het hemelvuur gaat over inzicht en wijsheid.

De volle maan van het hemelvuur versterkt je intuitie

Je intuitie kan je soms in een flits inzichten geven, net zoals de bliksemflitsen van onweer. Je intuitie is een waardevolle bron van informatie die je wijsheid kan versterken. Luister jij naar je intuitie? Ben jij stil en helder genoeg om je inzichten echt te ontvangen en om te zetten naar wijsheid? De energie van de volle maan van het hemelvuur versterkt je intuitie en kan je veel inzichten geven. Een volle maan ritueel kan je hierbij helpen.

De volle maan staat in het teken waterman

De volle maan staat in het teken Waterman. De energie van dit teken gaat over creativiteit en vindingrijkheid en versterkt ook je intuitie. De zon, Venus, Mars en Juno staan in het vuurteken Leeuw. Deze leeuw-energie maakt je krachtiger en je voelt een sterke behoefte om voor jezelf op te komen. Door Mars in het teken Leeuw wakkert het vuur in je aan, waardoor je gedreven wordt om jouw passie te willen leven en actie wilt ondernemen.

Wil je meer lezen over deze volle maan en de astrologische betekenis? Dan maak ik je graag attent op het artikel van Karin en Danique Vergeer op Inspirerend Leven.

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen: