De energie van de volle maan versterkt alles en wil iets veranderen in je systeem. En speciaal hiervoor heb ik Peter de Winter, van Intuïtieve Opleidingen Rotterdam gevraagd om een meditatie te maken. Deze volle maanmeditatie helpt je om je bewustzijn te vergroten en je trilling te verhogen. Zo kun je de energie van de maan toelaten in jezelf, waardoor je het minder als ‘lastig’ ervaart of ervan wakker ligt.

Peter die deze meditatie gemaakt heeft is een dierbare vriend en een krachtige intuïtieve trainer en coach. Ik heb hem bijna 20 jaar geleden leren kennen als docent bij mijn eerste intuïtieve opleiding. Nog steeds weet hij me te inspireren in opleidingen of masterclasses en is hij 1 van de weinigen die ik vraag om mee te kijken bij persoonlijke of spirituele uitdagingen als ik dat nodig heb. Meer over Peter vind je op zijn website www.intuitief.com.

De energie van de volle maan van 25 januari in het teken Leeuw

De energie van de maan is net als de veranderingen van de seizoenen, steeds is er een andere energie en een nieuw thema. In dit artikel lees je meer over de energie van de volle maan van 25 januari in het teken Leeuw.

Volle maanmeditatie om je bewustzijn te vergroten en je trilling te verhogen

Wil je meer weten over de maan? Misschien is dit ook interessant voor je:

Volg je ons al op social media?

We vinden het superleuk om contact met je te houden, je onsme op social media onder andere op FacebookPinterest, InstagramYouTube en LinkedIn. Zien ik je daar?