De maan heeft een enorme invloed op de aarde, onder invloed van de maan en de zwaartekracht bewegen de oceanen. Kun je voorstellen wat dat voor immense kracht is? En als je nagaat dat wij voor een groot deel uit water bestaan, dan is het niet zo gek dat ook wij beïnvloed worden door de maan. Veel mensen ervaren, bewust en onbewust ook de energie van de maan tijdens de verschillende maanfasen.

Hooggevoelige mensen lijken er nog meer open voor te staan. Weet je dat je de kracht van de maan ook in kunt zetten in je dagelijks leven? Om doelen te bereiken, jezelf echt te versterken en je gelukkiger te voelen. Hiervoor heb ik een volle maanmeditatie voor je gemaakt, die je hieronder kan beluisteren.

Energie van de volle maan verschilt per maand

De volle maan versterk alles, positief en negatief. Maar het kan zijn dat je de ene maand meer onrust of energie voelt van de volle maan dan de andere maand. Dit komt omdat de energie van de maan beïnvloed wordt door de stand van andere sterren en planeten, het seizoen en het thema van die maan. Lees hier meer over de energie van de volle maan van 22 juni in het teken Steenbok.

Volle maanmeditatie

Daarom heb ik een volle maanmeditatie voor je gemaakt. Deze meditatie kun je gebruiken een aantal dagen voor, tijdens en na de volle maan om de energie van de maan heel gericht in je op te nemen. Je stemt je helemaal af op de energie en de kracht van de maan. Je kunt de meditatie zo vaak doen als je wilt. Ik wens je veel luisterplezier! Wil je op de hoogte blijven van nieuwe meditaties, tips en inspiratie voor HSP’s? Abonneer je dan hier op mijn kanaal. 

Steun Withjoy.nl zodat we nog meer meditaties en inspiratie met je kunnen delen

Withjoy deelt veel meditaties, artikelen en inspiratie. We willen de wereld mooier maken en meditaties toegankelijk maken voor iedereen. Het maken en delen van alles kost heel veel tijd, energie en aandacht. Daarom wil ik jou vragen om een vrijwillige bijdrage. Zo kunnen we meditaties en inspiratie met je blijven delen. Hoe klein of hoe groot, dat kun je helemaal zelf bepalen. Iedere euro is welkom. Doneer hier je vrijwillige bijdrage, je kunt gewoon met Ideal betalen of een bankoverschrijving doen. Dankjewel voor je support!

Wil je meer lezen over de maan? Misschien is dit ook interessant voor je:

Volg je ons al op social media?

We vinden het superleuk om contact met je te houden, je vindt ons op social media onder andere op FacebookInstagramYouTube en LinkedIn. Zien we je daar?