Welkom bij deze wintermeditatie die je ontspanning helderheid en rust in je hoofd brengt. Soms kan het je allemaal even te veel worden al die ballen in de lucht. Of ben je gewoon zo druk geweest dat je even tijd voor jezelf nodig hebt. Balans tussen inspanning en ontspanning heeft iedereen nodig. Het zorgt voor je welzijn, gezondheid en geluk. Deze meditatie geeft je een moment die je ontspanning, helderheid en rust in je hoofd. Geniet van dit moment voor jezelf!

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van nieuwe meditaties? Abonneer je dan helemaal gratis op ons YouTube-kanaal vol meditaties.

Wil je meer meditaties van ons?

Centre of joy deelt veel meditaties, artikelen en inspiratie. We willen de wereld mooier maken en meditaties toegankelijk maken voor iedereen. Het maken en delen kost veel tijd, energie en aandacht. Daarom willen we je vragen om een bijdrage. Zo kunnen we meditaties en inspiratie met je blijven delen.  Doneer hier je vrijwillige bijdrage, je kunt met Ideal betalen of een bankoverschrijving doen. Dankjewel voor je support!

Wintermeditatie die je ontspanning, helderheid en rust in je hoofd brengt

Misschien vind je deze meditaties ook fijn om te doen: