Welkom bij deze zachte innerlijk kind meditatie met liefdevolle affirmaties. Het leven kan een hele uitdaging zijn. En vaak voelt het zwaar door verlies, ziekte en alles wat je meemaakt of om je heen ziet gebeuren. Deze meditatie wil je helpen om vol zachtheid en liefde naar jezelf te kijken en je laten voelen dat jouw licht, jouw ziel, door alles heen kan stralen.

Steun Withjoy.nl zodat we nog meer meditaties en inspiratie met je kunnen delen

Withjoy deelt veel meditaties, artikelen en inspiratie. We willen de wereld mooier maken en meditaties toegankelijk maken voor iedereen. Het maken en delen van alles kost veel tijd, energie en aandacht. Daarom wil ik jou vragen om een bijdrage. Zo kunnen we meditaties en inspiratie met je blijven delen. Hoe klein of hoe groot, dat kun je helemaal zelf bepalen. Doneer hier je vrijwillige bijdrage, je kunt met Ideal betalen of een bankoverschrijving doen. Dankjewel voor je support!

Zachte innerlijk kind meditatie met liefdevolle affirmaties

Blijf op de hoogte van nieuwe meditaties

Vind je deze meditatie fijn en wil je als eerste op de hoogte zijn als er een nieuwe meditatie online komt? Abonneer je dan hier gratis op mijn YouTube-kanaal en klik op het belletje. Dan krijg je vanzelf een melding!

Misschien vind je deze meditaties ook interessant: