Zen in het bos

Verbind je met de natuur en laad je op met nieuwe energie en kracht

De natuur geeft je nieuwe energie

De natuur is helend. Door je heel bewust te verbinden met de oerkracht van de natuur versterk je deze helende werking. Zo kan de natuur je nieuwe energie, kracht en vitaliteit geven. Of kun je er helemaal tot rust komen, stress en spanning loslaten en diep ontspannen.

Door je wandeling te combineren met meditaties en visualisaties, oefeningen met mindfulness en de energie van de natuur wordt het een magische en helende ervaring. Ben jij nieuwsgierig? Dan nodig ik je graag uit voor Zen in het bos!

Ben jij toe aan nieuwe energie, kracht en vitaliteit? Of wil je tot rust komen en de helende kracht van de natuur ervaren? Dan is de workshop Zen in het bos, speciaal voor jou!

Zen in het bos brengt je: 

N

Vitaliteit en meer energie door oefeningen in de natuur

N

Kracht door meditaties bij eeuwenoude bomen

N

Contact met je essentie, wie jij diep van binnen echt bent

N

Healing op een diep niveau, de workshop stimuleert het zelfgenezend vermogen van lichaam en geest

N

Verbinding met een kleine groep (hoog)gevoelige mensen en de natuur om ons heen

Your true nature is joy

Wandelen

Wandelen als echte ervaring, door mindfulnes en oefeningen met al je zintuigen.

Meditatie

Meditaties tussen eeuwenoude bomen geeft je kracht en vitaliteit.

Verbinding

Jezelf verbinden met de natuur en de mensen door oefeningen en samenzijn.  

Praktische informatie Zen in het bos

Zen in het bos is op vrijdag 15 maart en op vrijdag 31 mei. We wandelen in de oeroude Kaapse Bossen in Doorn en doen allerlei oefeningen in het bos
op verschillende plekken bij prachtige oude bomen.  We verzamelen vanaf 10.15 uur en gaan we op pad. Ik werk altijd met een kleine groep, dus er is beperkt plek. Heb je interesse? Wacht dan zeker niet te lang met aanmelden. Je bijdrage voor Zen in de bos is slechts € 39

Get lost in nature and you will find yourself

Ervaringen van andere deelnemers aan workshops

Het was heel fijn om de wandelmeditatie in het Kaapse bos (Doorn) te doen. Prachtig om de verschillende energieën van de bomen en de bossen te voelen. 
Het verschil voelen tussen de beuken en de naaldbomen was voor mij een openbaring. Ik was me er nooit zo bewust van dat de energieën zo verschillend zijn.  
Het was prettig om door Jolanda geïnspireerd te worden.  
Hans

Ik vond het heel bijzonder om te mogen leren dat bomen een eigen energie uitstralen. En dat je dit kunt voelen/ ervaren. Een luikje in mij ging open. Een luikje naar het bewust voelen van energie. Heel raar misschien, maar ik merk dat ik het nodig heb om dat inzicht/kennis aangereikt te krijgen en dat het afgelopen vrijdag wakker is gemaakt in mij. Ik ben je daar heel dankbaar voor. 

Wendy

Ik voel de energie door mijn hele lichaam stromen en mijn handen werden helemaal warm bij de meditatie in het bos. Het maakt me krachtig en ik voel me heel aanwezig.

Daniel

Tijdens de workshop spelen met energie heb ik echt mijn eigen energie kunnen voelen en die van anderen toen we elkaars aura gingen onderzoeken. Door de workshop ben ik me veel bewuster van mijn eigen energie en helpt het me om bij mezelf te komen.
Anoniem

0at gaan we doen tijdens Zen in het bos?

Meditaties en visualisaties, oefeningen met mindfulness en energie en wandelen in de
eeuwenoude Kaapse Bossen. Het wordt een magische workshop in de natuur. Ga je mee? 

Zen in het bos is op vrijdag 15 maart en op vrijdag 31 mei. We wandelen in de oeroude Kaapse Bossen in Doorn en doen allerlei oefeningen in het bos
op verschillende plekken bij prachtige oude bomen.  We verzamelen vanaf 10.15 uur en  gaan we op pad. Ik werk altijd met een kleine groep, dus er is beperkt plek. Heb je interesse? Wacht dan zeker niet te lang met aanmelden. Je bijdrage voor Zen in de bos is slechts € 39.

Heb je nog vragen? Vind hier je antwoord!

Is deze workshop ook voor mannen?

Zen in het bos is voor vrouwen en mannen!

Ik heb geen ervaring met mediteren, is Zen in de Bos dan wel wat voor mij?

​Zeker! Ervaring met meditaties is niet nodig. De meditaties zijn geschikt voor beginners en gevorderden.

Hoe lang gaan we wandelen?

De workshop circa 2,5 uur. We wandelen niet de hele tijd. Wandelen in een rustig tempo wordt afgewisseld met meditaties en oefeningen in het bos.

Mijn conditie is niet zo goed, is dit wel wat voor mij?

Ja! De workshop gaat over ervaren en niet over snel wandelen. We doen steeds oefeningen en hebben hierdoor pauzes. Mijn ervaring is dat deze workshop voor iedereen geschikt is.

Ik heb al veel ervaring met mediteren, is dit dan wel wat voor mij?

Zeker! Je dagelijkse routine doorbreken en nieuwe oefeningen en meditaties doen geven je juist verdieping en veel nieuwe energie en inspiratie.

Wat kost Zen in het bos?

Je bijdrage voor Zen in het bos is € 33, inclusief BTW. 

Waar is Zen in het bos?

Zen in het bos is in de Kaapse Bossen bij Doorn. We verzamelen om 9.45 uur op de parkeerplaats van de Helenaheuvel. St. Helenalaan 2, Doorn.

Ik wil annuleren

Annuleren van je deelname is niet mogelijk. Je kunt wel jouw kaartje aan iemand anders geven of verkopen.

Mijn vraag staat hier niet bij.

​Staat jouw vraag hier niet bij? Mail dan naar support@withjoy.nl, we helpen je graag!