Hieronder kun je genieten van de zomertuinmeditatie, die helpt als je stress en spanning los wilt laten. Je hoeft niet persé gestresst te zijn om de meditatie te luisteren. Het is een heerlijk moment voor jezelf om de energie van de zomer, van de natuur en de bloemen in je op te nemen. Ik hoop dat je ervan geniet.

Steun Withjoy.nl zodat we nog meer meditaties en inspiratie met je kunnen delen

Withjoy deelt veel meditaties, artikelen en inspiratie. We willen de wereld mooier maken en meditaties toegankelijk maken voor iedereen. Het maken en delen van alles kost heel veel tijd, energie en aandacht. Daarom wil ik jou vragen om een vrijwillige bijdrage. Zo kunnen we meditaties en inspiratie met je blijven delen. Hoe klein of hoe groot, dat kun je helemaal zelf bepalen. Iedere euro is welkom. Doneer hier je vrijwillige bijdrage, je kunt gewoon met Ideal betalen of een bankoverschrijving doen. Dankjewel voor je support!

Zomertuinmeditatie om stress en spanning los te laten

Misschien zijn deze meditaties ook iets voor jou:

Volg je me al op social media?

Ik vind het superleuk om contact met je te houden! Je vindt me op social media onder andere op FacebookPinterest, InstagramYouTube en LinkedIn. Zie ik je daar?