Bepaal hoe jij je voelt met deze ochtendmeditatie. Dit is een ochtendmeditatie waarmee jij je afstemt op hoe jij je wilt voelen op een dag. Een heerlijk moment om bewust de nacht af te sluiten en de dag te starten. Met een ochtendmeditatie begin jij je dag krachtig en bewust en voorkom je juist dat je gestresst kunt raken of veel overneemt van je omgeving. Deze meditatie is onderdeel van de minimeditaties. Dit zijn korte meditaties van circa 7 a 8 minuten die je juist vaker kunt doen even tussendoor. De tijd die het je kost is dus geen belemmering.

Meer ochtendmeditaties

Vind je ochtendmeditaties fijn? Ik heb nog 2 meditaties speciaal voor in de ochtend:

Steun Withjoy.nl zodat we nog meer meditaties en inspiratie met je kunnen delen

Withjoy deelt veel meditaties, artikelen en inspiratie. We willen de wereld mooier maken en meditaties toegankelijk maken voor iedereen. Het maken en delen van alles kost heel veel tijd, energie en aandacht. Daarom wil ik jou vragen om een vrijwillige bijdrage. Zo kunnen we meditaties en inspiratie met je blijven delen. Hoe klein of hoe groot, dat kun je helemaal zelf bepalen. Iedere euro is welkom. Doneer hier je vrijwillige bijdrage, je kunt gewoon met Ideal betalen of een bankoverschrijving doen. Dankjewel voor je support!

Bepaal hoe jij je voelt met deze ochtendmeditatie

Blijf op de hoogte van nieuwe meditaties

Vind je deze meditatie fijn en wil je als eerste op de hoogte zijn als er een nieuwe meditatie online komt? Abonneer je dan hier gratis op mijn YouTube-kanaal en klik op het belletje. Dan krijg je vanzelf een melding!

Misschien vind je deze meditaties ook fijn:/